Ik ben geboren in Amsterdam-Noord (1946) en teken al vanaf mijn schooltijd. In militaire dienst volgde ik de cursus Reclame- en illustratief tekenen (Famous Artists School). Tijdens mijn werk in het bedrijfsleven kon ik dit combineren met tekenen en ontwerpen o.a. cartoons, logo’s, illustraties. In deze periode volgde ik cursussen bij de Stichting Kunst en Vorming Amsterdam (Igor Kucsmirak- het Cobra-gevoel) en bij Cultuurhuis Wherelant te Purmerend (o.a. Guus Glass -grafiek).

Favoriete thema’s o.a. Amsterdam, portret en water. Verder wordt ik geïnspireerd door de Duitse schilders van het Expressionisme (Blaue Reiter o.a. Franz Marc) en voor de etsen/grafiek door de verstilde etsen van Willem Witsen.

Bijzonder werk; - 7 gepubliceerde politieke prenten voor dagblad Trouw in de rubriek "de Tekening van een lezer" (1976). - 1e prijs bij de ”expositie van Waterlandse amateursschilders en -fotografen in de Purmaryn (1997) met het schilderij "Dance Macabre". - Artikel in tijdschrift Werelddans over mijn schilderij "Spaanse dans " voor de rubriek "Kijk op dans" (2006). - Deelname aan het project Windnomaden van SLEM (Stichting Landschaptheater en Meer) met het werk "de Adelaarjager" in het kader van OEROL 2009 gevolgd door expositie in New York in het kader van het New isLand Festival (NY400). Medewerking aan het boek  'Vrouwen en Vroomheid". De boetvaardige zusters van het Sint-Ursulaklooster in Purmerend (1392-1572)' – (reconstructietekening klooster - "artist impression") – sept.2017). Op 6 dec.2021 heeft Stichting Purmerends Museum de ets "Purmerdijk-hoek Purmerweg''  aangekocht voor haar eigen collectie. Dit vanuit de tentoonstelling "Ode aan het Noord Hollandse Landschap".

Ik ben aangesloten bij het Kunstcollectief Purmerend, Kunsthuis Waterland (voorheen Museum Waterland) en de Nederlandse Associatie voor Beeldend Kunstenaars (NABK). Vanaf 2018 werk ik niet meer in opdracht.