Ik ben in 1946 geboren in Amsterdam-Noord en teken al vanaf mijn schooltijd. Tijdens militaire dienst volgde ik de cursus reclame- en illustratief tekenen van de Famous Artists School. Na mijn diensttijd ging ik aan de slag in het bedrijfsleven. Mijn werk kon ik deels combineren met tekenen en ontwerpen o.a. cartoons, logo’s, illustraties. In deze periode volgde ik cursussen bij de Stichting Kunst en Vorming Amsterdam (Igor Kucsmirak- het Cobra-gevoel) en bij Cultuurhuis Wherelant te Purmerend (o.a. Guus Glass -grafiek).

Favoriete thema’s zijn o.a. Afrika, Amsterdam, portret en water. Verder wordt ik geïnspireerd door de Duitse schilders van het Expressionisme (Blaue Reiter o.a. Franz Marc) en voor de etsen/grafiek door de verstilde etsen van Willem Witsen. Vanaf 2018 werk ik niet meer in opdracht.

Bijzonder werk; - 7 gepubliceerde politieke prenten voor dagblad Trouw in de rubriek "de Tekening van een lezer" (1976). - 1e prijs bij de ”expositie van Waterlandse amateursschilders en -fotografen in de Purmaryn (1997) met het schilderij "Dance Macabre". - Artikel in  tijdschrift Werelddans over mijn schilderij "Spaanse dans " voor de rubriek "Kijk op dans" (2006). - Deelname aan het project Windnomaden van SLEM (Stichting Landschaptheater en Meer) met het werk "de Adelaarjager" in het kader van OEROL 2009 gevolgd door expositie in New York in het kader van het New isLand Festival (NY400). - Medewerking aan het boek  'Vrouwen en Vroomheid. De boetvaardige zusters van het Sint-Ursulaklooster in Purmerend (1392-1572)' – (reconstructietekening klooster - "artist impression") – sept.2017).

Ik ben aangesloten bij het Kunstcollectief Purmerend, kunstenaarslid van Museum Waterland en lid van de Vereniging van Beeldende Kunstenaars (NABK)